Mobilvenlig hjemmeside

By 19. marts 2015Produkter

mobilvenlig hjemmeside

HAR DU EN MOBILVENLIG HJEMMESIDE?

Hvis ikke – så er det med at komme igang med at få fingrene i én – da Google pr. 21. april 2015 vil favorisere de hjemmesider, der er mobilvenlige.

Ny algoritme i forhold til mobilvenlige hjemmesider 

Grunden til, at Google vil ændre deres algoritme er, at de vil give deres brugere en mere rettidig og relevant oplevelse, når de søger efter informationer på deres mobiler. Dette mener Google, at deres brugere oftere vil få, via en mobilvenlig hjemmeside. Via en mobilvenlig hjemmeside er man i stand til at finde det, man søger med det samme, og fri for at spilde sin tid (og penge) på at rode rundt efter information på ikke mobilvenlige hjemmesider.

Social Business hjælper dig 

Hos Social Business hjælper vi dig med at få en mobilvenlig hjemmeside i WordPress, som er lavet i Responsive Design, så det automatisk tilpasser sig alle enheder, som mobiler, tablets og computers. Ca. 35% af alle der har en mobil, bruger den til at finde information via hjemmesider, så derfor er det særlig vigtigt for dig at have en mobilvenlig hjemmeside, hvis du ikke vil miste kunder til din konkurrent, som netop har en mobilvenlig hjemmeside.

Fordelene ved at få lavet en hjemmeside i WordPress er mange:

  1. WordPress er super nemt at redigere i når din hjemmeside er færdig.
  2. WordPress har et hav af forskellige designs du kan vælge imellem, så din mobilvenlige hjemmeside bliver flot og lige dig.
  3. Prismæssigt kan du når rigtig langt for få penge sammenlignet med mange andre udbydere, når du vælger WordPress – og samtidig vælger at få det gjort hos Social Business.

Læs mere om vores tilbud på at få lavet en super flot mobilvenlig hjemmeside HER

Rigtig god dag til dig fra Social Business 🙂

Læs evt. andre blog-indlæg HER